Why am I getting the white page every time I edit my own post?

Author Comment
User avatar

Posts: 307

Location: Norway

Why am I getting the white page every time I edit my own post? It happens on my own board and on this board.

I edit my post

I hit the save button

I get the white page

Anyone else experience that?

Mosken


User avatar

Admin

Posts: 11073

This is usually server related, Mosken.

Hovering the Yuku link at the bottom of the board tells me this board is:
fl1-10-cdb12

Your board is:
fl1-10-cdb15

That might indicate that it is a Front Layer issue or it may be a profile server issue.

Best to submit a ticket on this noting the time/s that it happens(ed) and what the URLs on the page/s at the time were.

By all means use this topic for information gathering. If anyone else is having this issue can you note your server numbers here.

User avatar

Posts: 307

Location: Norway

Thanks, Andrew! That was a good advice. After Christmas eve is done and over with, I will run some tests.

I see my board is still on the same old server. Thanks for typing it out for me.


User avatar

Posts: 307

Location: Norway

I thought the problem was gone. This morning European time it was back. So I submitted a ticket a few minutes ago.


Display posts from previous:  Sort by  



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group