Photobucket: "Navigation to the webpage was canceled"

Author Comment
User avatar

Posts: 2122

This is happening on my Tosh lappy but not on my Dell.
Navigation to the webpage was canceled.

Anyone know why?
Thank you.

User avatar

Posts: 28

DirtyDancer wrote:This is happening on my Tosh lappy but not on my Dell.
Navigation to the webpage was canceled.
Anyone know why?
Thank you.


Hmm. I assume you are using IE..

Do you have a question before that, something like "Secure web page content only?" ?

User avatar

Posts: 2122

Yes using IE adrenalin

All I get is this>>>>
What you can try:



Retype the address.


Thanx for replying.

User avatar

Posts: 28

First look under IE Internet Options;

Tools > Internet Options > Security Tab > Custom Level Button

Then scroll (find) to the "Display mixed content". If the selected item is on the Disable, put on/select Enable (then OK/OK) and try to reload Photobucket site.

But before all of this, compare aforesaid current settings to each laptop (Toshiba and Dell), ie . Is there any difference in them.

User avatar

Posts: 2122

Thanx so much adrenalin , you're a star.
All working now, thank goodness.

User avatar

Posts: 28

You're welcome.

I am glad that you have solved the problem. :)

User avatar

Admin

Posts: 11073

In IE too, my <deleted>! LMAO!

Nice one! :D

User avatar

Posts: 2122

Good to see you back Andrew.

Posts: 478

Are you using W10?

User avatar

Posts: 2122

MarieFlutterby wrote:Are you using W10?


No I'm not using windows 10 Marie

Posts: 478

DirtyDancer wrote:
MarieFlutterby wrote:Are you using W10?


No I'm not using windows 10 Marie



ok, Gotcha! ;)

Display posts from previous:  Sort by  



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group